Моника Валериева с поредното унижение, разкриха тарифата й?!

Моника Валериева с поредното унижение, разкриха тарифата й?!
5 (100%) 1 vote

Неизвестен мъж твърди, че се е забавлявал с моделката, при това заедно с приятел

В последните месеци Моника Валериева е сред най-обсъжданите имена в светското пространство. Както знаете, моделката успя да съблазни съпруга на Николета Лозанова, а това съвсем естествено, доведе до ожесточена война между двете. Ако се вярва на слуховете, госпожа Божинова била дотолкова бясна от унижението, че нарочно пуснала слуха, че Моника е момиче на повикване и си има тарифа. Която на всичкото отгоре, се оказа доста скромна – едва 60 лева.

Моника Валериева беше жестоко унизена в нета

Моника Валериева беше жестоко унизена в нета

Разбира се, Валериева побърза да отрече скандалното твърдение, обвинявайки съперницата си, че нарочно се опитва да окаля името й. Дали обаче това наистина е така, питат се онлайн потребителите? От kliuki.net се натъкнахме на любопитна дискусия в нета. „Коя беше ти, че не се сещам“, пита неизвестен мъж към публикация от моделката. На което друг отговаря: „Не се ли сещаш, онази, дето й давахме по 100 лева за…“.

Естествено, тези думи предизвикаха истинска война онлайн. И докато феновете на дружката на Андреа обвиняват мъжете, че се мъчат да си правят евтина реклама на гърба на любимката им, лъжейки за миналото й, други смятат, че е много вероятно думите да са самата истина. „Не за пръв път се говори за тарифата й, няма дим без огън, нали знаете“, коментират форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар