Моника Валериева с нов тунинг

Приятелката на Андреа отново копира плеймейтката

Популярният модел Моника Валериева, по-известна като двойничка на Николета Лозанова, пак се тунингова. Тъмнокосата красавица, която удивително прилича на плеймейтката, се похвали с нови устни тези дни.

Двойничката на Николета изду устни
Двойничката на Николета изду устни

Тунингът й обаче тотално развали приликата помежду им. И колкото и да се старае да постигне прилика с плеймейтката, резултатите са трагични.

Доскоро Валериева досущ приличаше на Николета. Което често даваше повод на феновете им да ги объркат. Красавицата, която е близка приятелка на Андреа неведнъж се е възползвала от физическата си прилика с футболната съпруга в клиповете на певицата.

Ето как изглеждаше брюнетката преди
Ето как изглеждаше брюнетката преди

Много от феновете на Ни Ло коментират, че след последната интервенция на Моника, просто няма начин двете да бъдат сбъркани. Екзотичната манекенка промени тотално излъчването си, поради което приликата помежду им намаля.

Особено фрапиращата разлика в устните на двете звезди е основната причина брюнетката вече да не бъде припознавана като футболната съпруга. Видимо по-голямата уста на моделката ясно я отличава от плеймейтката.

Доскоро Моника се забавляваше, че феновете на Николета я бъркат със своята любимка. Друго любимо превъплъщение на моделката беше да се прави на Алисия. Като истински хамелеон красавицата с лекота влизаше в образа и на певицата. А много от феновете й оставаха изумени от способността й така да се променя.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.