Моника Валериева с 1111 рози подарък (Снимка + Видео)

Моника Валериева с 1111 рози подарък (Снимка + Видео)
5 (100%) 2 votes

Моника Валериева определено е извадила късмет с гаджето си

Моника Валериева забрави неволите с Валери Божинов

Моника Валериева получи царски подарък от гаджето си. Моделката беше изненадана от половинката си с изключително романтичен жест. Господинът, чиято самоличност бившата дружка на Андреа упорито пази в тайна, й подари точно 1111 рози, в знак на любовта си.

Моника Валериева получи 1111 рози

Моника Валериева получи 1111 рози

Цветята са разпределни в десетки по-малки букети от бели и червени рози, а бройката им беше издадена от самата Моника Валериева, която определено остана трогната от жеста на избраника си. Тъй като побърза да кача и снимка, и видео, с които да се похвали каква късметлийка е.

Не е ясно каква е причината половинката й да се спре на точно този брой цветя. Може би единицата има някакво символично значение за връзката им, гадаят онлайн потребителите. Факт е обаче, че благодарение на жеста, домът на Моника Валериева е буквално затрупан с рози. А тя самата сияе, очевидно окрилена от любовта на човека до себе си.

По всичко личи, че жената, която едва не разведе Валери Божинов и Николета Лозанова, вече е забравила злополучната си афера с футболиста. А също и скандалите си с Андреа, с която се изпокараха след като дълго време се кълняха във вечно приятелство.

Приятелките на Моника Валериева също я издават, че тя твърдо е решила да загърби миналото си и да се съсредоточи в бъдещето. Където няма място за скандални любовни истории и интриги с фалшиви дружки, разкриват близките на моделката.

Остана само да разберем и кой е човекът, причина за тази трансформация в Моника. Дали от суеверие или поради друга причина, но тя упорито пази името му в тайна и не желае да разкрие кой е. Очевидно обаче господинът е доста състоятелен, щом има възможност да прави подобни изненади на любимата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар