Моника Валериева постави Николета на място: С пари не можеш да си купиш класа

Моника Валериева постави Николета на място: С пари не можеш да си купиш класа
4 (80%) 3 votes

Любовницата на Валери Божинов захапа за пореден път съпругата му

Войната между Моника Валериева и Николета Лозанова е на път да избухне с пълна сила. След като нещата между двете съпернички за любовта на Валери Божинов изглежда се бяха поуспокоили, Моника изригна мощно срещу плеймейтката.

Моника Валериева постави Николета Лозанова на място

Моника Валериева постави Николета Лозанова на място

„Вместо да злобееш кой колко операции има, се сети, че въпреки визията си не си била предпочетена!“, написа дружката на Андреа в профила си във Фейсбук. И продължи да реди плеймейтката. „Има едно качество – класа, което ти липсва и което няма как да купиш с пари“, закова спряганата за любовница на Валери Божинов моделка. Повод за гнева й станаха все по-честите коментари на Николета за пластичните операции, на които Валериева се е подлагала. И постоянните натяквания на госпожа Божинова как нейната красота е напълно естествена.

Снимката, която Николета публикува

Снимката, която Николета публикува

Върхът на всичко се оказа подигравателна снимка, която Николета публикува в профила си в Инстаграм, с която плеймейтката се гаври с жените с пластични корекции, заявявайки им, че техните бебета ще са грозни. Всичко това явно дойде в повече на Моника, която побърза да отговори подобаващо на съперницата си. „На всяка жена се е случвало да я предадат. Не всяка обаче прави драми от това като обижда красивите жени от злоба“, назидателно завършва Валериева думите си.

Интересно какъв ли ще бъде отговорът на Николета?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Моника Валериева постави Николета на място: С пари не можеш да си купиш класа”

 1. Elena Gekova

  ян. 11. 2014

  За мен Николета е никоя , сама си прави пиар – иначе хората ще я забравят !!

  Reply to this comment
 2. Росица Иванова

  ян. 12. 2014

  Хвани едната-блъсни другата! Златки, Николети и тем- подобни жрици на любовта са еталон в България със силикона и простотията си.

  Reply to this comment
 3. Пипи

  ян. 12. 2014

  Интересно ако Валери и Моника си имат тяхно дете как ще изглежда :D. Определено синът на Валери от Алисия е много по красиво дете, именно то е взело най-хубавото и от двамата. Това всеки може да види.

  Reply to this comment

Добавете коментар