Моника Валериева погрозня от фотошоп!

Гласувайте за статията

Моника Валериева стана за резил, толкова е погрозняла с този фотошоп, реагираха в нета

Моника Валериева, какво става с теб?!

Красивата двойничка на Николета не само, че вече не напомня на нея дори, но и изглежда като смачкана в главата, реагираха в нета. Моделката, която наскоро се щракна в клип на фолк певицата Яница, очевидно е прекалила с фотошопа.

Моника Валериева

Моника Валериева все едно е с прикачена глава, а лицето й е ужасно заради фотошопа

Тя е с нереално изпито лице, странни и неподходящи вежди, носът й е изпилен, а главата сякаш е изкуствено прикачена… Няма как това да се хареса на околните, а отзивите са достатъчно красноречиви.

Някои дори я попитаха дали не се е напушила в гримьорната, преди снимките?!? Визията на Моника Валериева е меко казано отблъскваща. Няма я и дружката й Андреа, която преди я подкрепяше в такива моменти.

Тя я бранеше от хорската злоба, но уви, двете скъсаха с фалшивото си приятелство, както първи писа Kliuki.net.

Моника Валериева

В естествена среда и дори без грим, Моника Валериева е далеч по-хубава

Моника Валериева и Андреа вече отдавна не прекарват времето си заедно, а камо ли да си пишат във Фейсбук.

Сега палавницата е сама и ще трябва да отбива атаките срещу нея със своите ръце. Е, останали са й други близки, които със сигурност няма да я оставят в подобна ситуация, но явно малцина се впечатляват от обидните думи по адрес на Моника Валериева.

Истината е, че в естествена среда, а и без грим дори, тя е далеч по-привлекателна, отколкото на фотошоп кадъра, с който наистина плаши. Родните звезди явно се доверяват на некадърници в това отношение – досега нито една не успя да блесне с подобни намеси, само става за смях.

Някои от тях пък обичат сами да се пробват с програмката и резултатите са повече от плачевни. Тук Андреа може много да говори по темата, но едва ли ще й се иска да признае своите издънки, които са безброй.

А вие вижте куриоза с Моника Валериева!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар