Моника Валериева пак захапа Николета за Валери: В списъка на бившите му си

Моника Валериева пак захапа Николета за Валери: В списъка на бившите му си
5 (100%) 1 vote

Моделката се е обединила заедно с бившата на футболиста и най-добрата си приятелка Андреа, за да унижават плеймейтката

Войната между Алисия и Николета Лозанова изглежда, че никога няма да приключи. В нея все по-активно се намесват и приятелките Андреа и Моника Валериева, съвсем естествено, на страната на Алисия. Валериева, която стана известна в публичното пространство като жената, с която Валери Божинов изневери на Николета, използва всеки удобен повод, за да натрие носа на все още законната госпожа Божинова.

Моника Валериева и Алисия се гаврят с Николета Лозанова

Моника Валериева и Алисия се гаврят с Николета Лозанова

След като преди няколко дена стана ясно, че Алисия за пореден път смята на унизи Николета с новата си песен, Моника също реши да не остане по-назад. Дружката й Андреа също публикува многозначителния текст на парчето „Добре дошла!“ в профила си в Инстаграм, а Моника побърза да го изкоментира с още по-многозначителното „Това е!“. В самата песен естествено се пее за изневяра и възмездие. „В списъка на бившите добре дошла“, реди Алисия. Без съмнение по отношение на Лозанова, коментират феновете.

Която беше изместена от самата Валериева, с която съпругът на Николета имаше кратка афера. Афера, заради която двамата се разделиха, коментират запознати. Очевидно размяната на онлайн реплики продължава с пълна сила. И е въпрос на време самата Николета да отговори на гаврите с нея, подсмихват се форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар