Моника Валериева: Николета вече е госпожица!

Гласувайте за статията

Моника Валериева проговори за брака на Валери и Николета

Спряганата за нова приятелка на Валери Божинов манекенка Моника Валериева проговори. По думите й футболистът и съпругата му са пред развод, а Николета от госпожа вече официално е госпожица.

Моника разкри, че Николета и Валери вече не са заедно

Моника разкри, че Николета и Валери вече не са заедно

Изявлението си Моника направи тази сутрин от страницата си в социалната мрежа. Тя разкри, че плеймейтката не е вече съпруга на Валери. По думите на красивата манекенка Николета сама провокира поредните слухове за нея, и заяви, че е й е писнало от измислиците на „една бивша госпожа, вече госпожица, която от отчаяние какво ли не пусна срещу мен“.

Изказването на Моника окончателно разби мита, че футболното семейство е заедно и се разбират. Самият Валери Божинов преди ден се опита да спаси реномето на бившата си, като заяви, че двамата се разбират и всичко помежду им е наред. Както изглежда обаче отношенията между Валери и Николета съвсем не са толкова хармонични, колкото спортистът твърди. А спряганата за негова нова приятелка Моника открито заяви, че Николета вече не е госпожа, а госпожица.

Що се отнася до отношенията й с Валери, манекенката засега отказва да ги коментира. Но обеща, че ако има нещо, лично тя ще го оповести.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Моника Валериева: Николета вече е госпожица!”

  1. Джулия Попова

    авг. 27. 2013

    Ммм няма правописни грешки, не няма……

    Reply to this comment

Добавете коментар