Моника Валериева: Николета не е интересна! Ето къде да ме гледате

Моника Валериева: Николета не е интересна! Ето къде да ме гледате
3.5 (70%) 2 votes

Моника Валериева се подразни от слуховете, че ще гостува при Николета

Моника Валериева се ужасява, когато е замесено името на Николета, забеляза Kliuki.net.

Плейметката не е интересна, нито предаването й, явно си прави пиар на мой гръб, възмути се двойничката й на страницата си.

Моника Валериева

Моника Валериева се възмути от слуховете

Моника Валериева направо настръхна, когато научи, че се коментира как имало вероятност именно тя да бъде първият гост на Папараци.

Красавицата побърза да уточни, че в това няма грам истина. Приятелите й възкликнаха, че ако случайно си го помисли, тогава Андреа ще е повече от бясна… Всъщност Николета никога няма да покани Моника Валериева, тя пък никога няма да се съгласи, така че тук драма няма.

Андреа уж стопли отношенията си с Николета, но и там подводните камъни не са малко, така че певицата и дружката й моделка засега странят от съпругата на Божинов.

Моника Валериева

Моника Валериева ще покаже прелести в клип на Яница

Моника Валериева пък съвсем позеленява, когато я свързват по някакъв начин с нея.

Може да е мачкала чаршафите на Валери, но не желае да я оприличават на Николета, предпочита да си изгради свой стил и слава. Това е похвално наистина, но някои неща явно дълго не могат да бъдат забравени.

Когато Николета загатна за неочакваното посещение в таблоида й, всички решиха, че томахавките са заровени между двете. Уви, това няма как да се случи, а и не е нужно Моника Валериева да се излага по такъв лицемерен начин, обсъждат още в мрежата. Докато Николета е способна да целува и прегръща дами, които публично са я оплювали с основания. Това обаче не е характерно за Моника, убедени са нейните последователи.

Тя си позволи само веднъж да се появи в ефир и това беше в Горещо на Венета Райкова. Със сигурност е получила солиден хонорар за целта, а и е успяла да изчисти името си донякъде.

Валери Божинов пък толкова се вбеси тогава, че поиска записът да бъде свален. Това не стана, но личността му или не се споменаваше, или беше цензурирана.

Моника Валериева пък изведнъж се превърна в момичето, за което всички говорят… А съвсем скоро ще можем да я зърнем в цялата й прелест в клип на Яница – ето ги и първите кадри!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар