Моника Валериева: Николета и Андреа са дружки заради мен!

Гласувайте за статията

Моника Валериева заяви, че Николета и Андреа са се събрали заради пиар

Моника Валериева заяви, че Николета и Андреа са се обединили заради нея. Фаталната красавица сподели на страницата си в социалната мрежа, че плеймейтката и певицата са обединили сили и си правят менте реклама само заради нея. Как и защо Моника Валериева е в основата на новосформираното приятелство на Николета и Андреа можем само да гадаем. Но многозначителното „Харесва ми да съм муза за отмъщение на някого“, е повече от красноречиво. И все пак–какво може да е накарало Андреа и Николета да се обединят срещу Валериева?

Фатална красавица

Името на Моника Валериева се свързва и то повече от веднъж с това на Валери Божинов. Самата Андреа намекна многократно по време на интервю с Венета Райкова, че двамата са имали вземане-даване. По-късно Божинов категорично отричаше, самата Моника отказа да коментира въпроса. Дали е имало нещо помежду им, тепърва ще стане ясно, но е факт, че манекенката бе забърквана и с други известни звезди от спорта и шоубизнеса. Тръгнаха дори слухове за връзка между нея и Ники Михайлов, а из хайлайфа подмятат, че и Андреа имала основания да ревнува от нея Кобрата. Което обаче е малко вероятно.

Моника Валериева срина Андреа и Николета

Моника Валериева срина Андреа и Николета

Първа дружка на Алисия

Моника Валериева и Алисия демонстрираха приятелски отношения и то не само, за да вбесят Николета. Всъщност манекенката очевидно е фен на певицата и докато Андреа беше близка с нея, двете купонясваха заедно.

Приятелки и съпернички

Моника Валериева и Андреа уж от деца са приятелки, но всъщност манекенката стана известна именно покрай приятелството си с певицата и приликата си с Николета. И заради популярността си, удобно се остави да бъде маша в ръцете на Андреа, за да дразнят Лозанова. От известно време обаче Моника е аут от приятелския кръг на Андреа, която, както се оказа, не й е била толкова близка дружка. Самата Моника написа на стената си във Фейсбук „Нищо не сближава така две жени, както злобата срещу трета“, очевидно визирайки себе си.

След което многозначително подмета, че няма да я видят първа дружка с някой, с когото се е скарала и който я е унижил, но който си прави рекламна с нея заради пари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар