Моника Валериева лъсна с евтин телефон

Моника Валериева лъсна с евтин телефон
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева е доста далеч от лъскавия лайфстайл, който се опитва да демонстрира

Моника Валериева е сред най-обсъжданите жени в родното медийно пространство. Моделката успя да се прочуе за нула време като жената, с която Валери Божинов изневери на Николета Лозанова. Естествено, аферата им беше краткотрайна, но името на Моника Валериева успя да се закотви в светските среди и клюки.

"Лъскавата" Моника Валериева изненада с евтин телефон

„Лъскавата“ Моника Валериева изненада с евтин телефон

Валериева е известна и като най-близката дружка на Андреа. Съвсем естествено, за да не изостава от приятелката си, Моника редовно демонстрира луксозен начин на живот, изпълнен със скъпарски покупки и лъскави екскурзии. Дори и в момента Моника Валериева се хвали, че е на екзотична екскурзия на някое топло местенце.

Как обаче стоят нещата в действителност? На една от снимките на Моника от баровското пътуване се вижда и телефонът й. Феновете останаха буквално втрещени от факта, че любимката им която не спира да демонстрира охолство, всъщност използва най-обикновен базов модел мобилно устройство. Което няма нито камера, нито интернет, нищо.

Кратка справка в специализираните магазини показа, че въпросният модел мобилен телефон струва точно… 5 лева! „Не е срамно да си с евтин телефон. Това не е най-важното в крайна сметка. Защо обаче Моника Валериева се напъва да се представи едва ли не като жена с много пари?“, чудят се форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Моника Валериева лъсна с евтин телефон”

 1. Sonia Mihailova

  февр. 10. 2014

  Да,тела на Моника е без камера хахах , с каквообаче постоянно се снима и публикува снимки от тел ? Интересно …. ,сигурно извънземните го правят вместо нея.Отделно телефона от снимката може изобщо да не е нейн . А дори и да е – на кого му пречи аз втори апарат да ползва такъв тел .Познавам доста хора (с възможности , които за втори апарат ползват точно такъв.) .В днешно време хора на заплата 500 лв . ползват таблети , смартфони …. , та Моника викаШ няма пари за такъв …
  Мда , Николета ли ви плати за статията ? 😉 Тотална излагация сте с подобни статии.

  Reply to this comment
 2. email

  февр. 10. 2014

  А, скъп ли трябва да бъде??? Щото нормалните хора не си избират телефона по цена за престиж, а да им върши работа!

  Reply to this comment
 3. Veselin Konstantinov Metodiev

  февр. 10. 2014

  ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ ! ! !

  Reply to this comment

Добавете коментар