Моника Валериева жестоко унизена във Фейсбук

Гласувайте за статията

Двойничката на Николета Лозанова отнесе сериозна порция подигравки в социалната мрежа

Моника Валериева стана обект на подигравки

Моника Валериева стана обект на подигравки

Да си сред известните личности в България си има и своите отрицателни страни. Доста често личностите, които са в светлините на прожекторите, стават обект на подигравки от страна на феновете. Поредната такава звезда е Моника Валериева. Моделката, заради която, според слуховете, Валери Божинов е на път да зареже съпругата си Николета Лозанова, беше подложена на сериозна онлайн атака.

На свой кадър двойничката на Николета Лозанова беше брутално сравнена с… орангутан! „В ръцете на Пепа и най-грозните орангутани се превръщат в сладки маймунки!“, написа неизвестен мъж към снимката на професионално гримираната Моника. Въпросната Пепа е именно гримьорката на звездата, която се грижи за перфектната й визия. Феновете на Валериева веднага се нахвърлиха върху мъжа, обвинявайки го, че обижда любимката им, сравнявайки я с орангутан и наричайки я грозна.

„Кого ще обиждаш, погледни първо себе си и тогава наричай другите грозни“, гневят се форумци. Любопитното е, че самият автор на коментара не е уточнявал кого има предвид с обидната квалификация. И не е ясно защо феновете на Моника решиха, че именно любимката им е обект на атаката.

Появиха се и коментари, че съперницата на Моника – Николета, си е направила фалшив профил, за да плюе по нея. А вие как мислите, към Моника ли е насочен коментарът или не?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

4 коментара to “Моника Валериева жестоко унизена във Фейсбук”

 1. Don'Eddy Kazasian

  сеп. 04. 2013

  хахахахахаах!
  Неизвестни ще останат за винаги писерите на такива мега гига яки тъпотий!
  Аз не съм Николета ,аз съм Виктория Бекъм която от сърце и душа мрази Моника-защото знам за няколко похождения на моя Дейвид с нея!
  хайде сега яжте ми ушите!:)

  Reply to this comment
 2. Don'Eddy Kazasian

  сеп. 04. 2013

  апропо;и научих български специално заради Моника!
  Не ме винете за правописа!

  Reply to this comment
 3. Alisiq

  сеп. 05. 2013

  Ние мислим да не ни занимавате с разни Моники и Николети-40 килограмови джуджета наблъскани със силикон от всякъде-То е ясно гледат да се докопат до парите на Божината -да ги мъкне насам натам и да им копува парцалки-подписват се с него като му родят едно дете….Ясни са-всяка може да заприлича на тях като се тунингова…но толкова проста и елементарна не може да е всяка жена нон стоп да занимава хората със себе си-Моники,Николети и тем подобни…между впрочем те какво обрзоание имат и каква професия-преследвачки на богати момчета!

  Reply to this comment
 4. Павел Колев

  сеп. 16. 2013

  Не мисля,че трябва да се обръща внимание на комплексари,чиито единствено удоволствие в жалкия им живот е да оплюят популярните личности в България.После да има с какво да се "похвалят"….

  Reply to this comment

Добавете коментар