Моника Валериева фучи по Андреа: Ще те накажа, предателко!

Моника Валериева фучи по Андреа: Ще те накажа, предателко!
3 (60%) 2 votes

Моника Валериева се разфуча по Андреа, явно още е ядосана заради предателството й

Моника Валериева предупреди Андреа, че ще я накаже, както тя си знае, видя Kliuki.net.

Моделката е наранена от предателството на певицата, но не смята да пада ниско като нея, нито пък да я изкарват виновна за това. Ето защо тя се разфуча на профила си днес и подреди бившата си дружка, както си му е редът.

Моника Валериева

Моника Валериева не се дава на Андреа

Откакто се разбра, че Андреа е първа приятелка с Николета и плю на отношенията си с Моника Валериева, всички подкрепиха втората. Потребителите, които й симпатизират, доскорошните хора от компанията им, които са уважавали Андреа, всички те са на страната на Моника. Те считат това за напълно справедливо, а пайнерката определят като използвачка и лицемерка.

Моника Валериева

Моника Валериева получи подкрепата на общите им приятели с Андреа

Моника Валериева едва ли е очаквала Андреа да постъпи с нея по този начин, но явно ще трябва да се справи с такова предизвикателство. Красавицата изригна в яда си и допълни, че колкото и интервюта Андреа да дава, няма как да заблуди никого, защото и тя самата знае добре, че е предателка. От доста месеци се знаеше, че двете са прекратили близките си контакти.

Вероятната причина беше точно Николета, с която Андреа даде знак преди време, че е на път да се сдобри. Моника Валериева избра да се оттегли и не можа да преглътне това решение на Андреа. Блондинката пък не дава вид да се чувства виновна, за нея нищо не е станало, пиарът и интересите, които има с Николета, са й далеч по-важни от Моника.

Ето защо тя успя да разочарова дори феновете си, които не спират да я критикуват за постъпката.

А освен това те ненавиждат Николета отдавна, бяха до Андреа, когато се налагаше да я защитават от нея, докато вървеше войната им, а сега да им излизат с номера, че това е било майтап… Меко казано е обидно за тях!

Вижте сами как реагира Моника Валериева!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар