Моника Валериева фъфли безобразно заради устните си!

Гласувайте за статията

Моника Валериева е издула така устните си, че едва се изразява с думи

Моника Валериева трудно говори пред камера, забеляза Kliuki.net.

Моделката предизвика доста реакции в нета, тъй като така е издула устните си, че това я принуждава да фъфли. Красиво момиче като нея буквално се е окепазило!

Моника Валериева

Моника Валериева фъфли безобразно, едва говори пред камера заради устните си!

Това е единното мнение по адрес на скандално известната брюнетка. Тя обаче се изявява като доста скромна във въпросното интервю. Разказва, че няма нищо общо с образа на прелъстителка, който се опитват да й вменяват.

Нито пък е търсила внимание или реклама. Явно късметът просто е сработил, независимо, че Моника Валериева намира това за леко досадно.

Моника Валериева

Красива и нежна, но за жалост е прекалила с интервенциите…

Интригите в медиите са й повлияли меко казано неприятно, близките й също били засегнати и тя предпочита да стои далеч от светския живот. Това няма как да се случи вече, тъй като Моника се превърна в име от родния звезден хоризонт, даже вече рядко я споменават като двойничката на Николета или любовницата на Валери.

В момента Валериева се е насочила към модния бизнес, тя ще прави своя линия също като Златка Райкова. Парите за тази работа е броил богатият приятел на Моника Валериева, който наскоро й връчи ключовете на луксозно Бентли.

Хубавицата се надява да успее в тази сфера и вече има създадени свои модели, на които околните усилено се радват.

Силиконът не е от най-приятните гледки и решения на Моника Валериева, но вече е късно за коментари… Невъзможността й да дава интервюта няма да я спре да следва целите си, само може да ограничи подобни изяви.

Дано не залитне съвсем към операциите, че вече е като восъчна кукла, обобщават някои.

Вижте сами на какво заприлича Моника Валериева и какво сподели тя за себе си пред ТВ7!

Видеото ТУК: http://news7.bg/predavania/newsroom/vsichki-videa/monika-valerieva-sas-svoya-modna-liniya/136434#.VPCs7y67nJw

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар