Моника Валериева и Андреа в топ 3 на фалшивите приятелки – скъсаха!

Гласувайте за статията

Моника Валериева и Андреа в топ 3 на фалшивите приятелки

Моника Валериева и Андреа скъсаха с фалшивото си приятелство, научи Kliuki.net.
Време е да разгледаме класацията на най-лицемерните дружки сред звездите.

Моника Валериева и Андреа

Моника Валериева и Андреа в топ 3 на фалшивите приятелки

Започваме с Моника Валериева и Андреа. Къде ли не бяха заедно. По дискотеки, партита, кафета. Снимки, прегръдки, целувки и мили думи. Известната ни идилия. Пиар е точната и най-подходящата дума, а според някои дори става дума за фалш и показност.

Пред обективите и хората сърце даваха една за друга, а после кой откъдето е. Но дори и фалшът, всъщност най-вече той, си има край. Та дойде време и за края.

Моника Валериева и Андреа са вече скарани. Скъсали са заради глупости, но от срам пред хората си трайкат. Да не се излагат, както навремето стана с Николета и Андреа. Че нещо много зачестика повторенията в историите сред звездите. Ще каже човек един и същ сценарий следват.

Като стана въпрос за Николета и Андреа те с право си влизат в тази класация. И при тях беше романс. Идилия. Пълен синхрон в мисли и действия. И те като Моника Валериева и Андреа все заедно. Приятелки неразделни. Но и при тях всичката тази обич отиде на кино.

Николета използва доста подличко Андреа за стилни дрехи, научи много как да се държи, намаза лесна слава и накрая, както си му е редът се изпокараха. Както се казва класика.

В топ 3 достойно влизат Алисия и Азис. Тази приятелска двойка лъха на фалш и суета отдалеч, ама много лъха. Азис явно използва Алисия, за да трие сол на Николета, която го предаде преди време.

А сега Азис е такава мила дружка с заклетия й враг Алисия, че човек направо да им повярва. Двамката така добре играят. Достойни за почетна театрална награда. Че и самата Алисия има голяма изгода от всичкия този театър си е ясно. Печели реклама и образува нерви на Николета. Няма как да се откаже от това.

Не са само Моника Валериева и Николета тези, които уж бяха много близки, а всичко е било една суета…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар