Моника Валериева и Андреа на нож заради Кубрат Пулев

Моника Валериева и Андреа на нож заради Кубрат Пулев
5 (100%) 1 vote

Моника Валериева и Андреа са се изпокарали заради Кобрата

Моника Валериева и Андреа не могат да се гледат, въпреки че се пишеха за първи приятелки

Моника Валериева и Андреа са жестоко скарани, това вече не е тайна за никого. Двете силиконки, които до скоро се кълняха във вечно приятелство в момента не могат да се гледат. Само че никоя от тях не признава каква е причината за разрива. Близки до тях обаче са доста по-словоохотливи и разкриват какво всъщност се е случило.

Моника Валериева и Андреа се изпокараха

Моника Валериева и Андреа се изпокараха

Според запознати ябълката на раздора се оказал не друг, а Кубрат Пулев – половинката на Андреа. Певицата започнала да подозира, че уж близката й дружка е хвърлила око на гаджето й. И се опитва да й го отмъкне изпод носа, кълнат се близки до изпълнителката. Ситуацията се усложнявала още повече от аферата на Моника с Валери Божинов. Фактът, че моделката не се е посвенила един път да преспи с женен мъж сериозно притеснил Андреа, която все повече започнала да се съмнява, че приятелката й без скрупули ще се опита да вкара и Кобрата в леглото си.

Заради това и предпочела да я изхвърли от живота си. Доколко тези спекулации са истина, можем само да гадаем. Факт е обаче, че Моника Валериева и Андреа в момента не могат да се гледат и сипят отрова една срещу друга в профилите си във Фейсбук. Омразата им е толкова силна, че певицата дори прости на доскорошната си врагиня номер 1 – Николета Лозанова, само и само да натрие носа на Валериева.

Както знаете, Лозанова съвсем естествено не може да понася Моника, след като последната се опита да разбие брака й. Затова и разправията между нея и Андреа й дойде тъкмо навреме, коментират форумци. А и както са казали хората, нищо не сплотява две жени така, както омразата към трета.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар