Моника Станишева показа голямото си италианско семейство

Гласувайте за статията
Жената на Станишев показа 4-те си деца

„Влюбих се в Сергей в много труден за него период” – изповяда се пред Гала съпругата на червения лидер Сергей Станишев – Моника. Тя споделя, че в началото политикът се държал с нея служебно и сухо, но впоследствие усетила, че започнала да хлътва по него.
За първи път Моника Станишева гостува в тв предаване – тя се появи в „На кафе” при Гала заедно с четирите си деца. Припомняме, че Моника има син и дъщеря от предишния си брак с банкера Венцислав Йосифов, чиято фамилия доскоро носеше. Със Станишев те се сдобиха с дъщеря на име Дария и син, кръстен на брата на Сергей – Георги, който е на 4 месеца.
„Ние сме едно същинско голямо италианско семейство” – сподели при Гала Моника Станишева.

Моника Станишева

Моника гостува с децата си при Гала

Тя разказа, че двамата със Сергей истински се влюбили през 2009 година, когато бракът й с Йосифов вече бил сериозно разклатен. „Ако нещата в семейството ми не куцаха, сигурно щях да намеря сили да се възпра, но просто така се получи” – сподели Моника. Тя е била приятно изненадана от човека Сергей Станишев, който впоследствие се оказал и страхотен баща.
Моника определя мъжа си като спокоен и уравновесен, докато тя била емоционална и сприхава. „Той ми действа положително” – призна Моника.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар