Моника от „Мис България“ с гадже — милионер

Гласувайте за статията

Екс претендентката се фука с богато гадже

Близначката Моника от „Мис България“ се фука с гадже — милионер. Моделката си пусна снимки в мрежата, на които показа богатото си гадже. Младежът, който не пропусна да я посети и по време на престоя й в шоуто „Мис България“ се оказа изключително заможен. И глези приятелката си непрекъснато, задоволявайки всяка нейна прищявка.

Моника се фука с гадже-милионер

Моника се фука с гадже-милионер

Двете сестри, които направиха фурор в шоуто, се оказаха трайно заети. Вероника движи с двойник на Ники Михайлов, а за да не остане по-назад, сестра й тръгна с още по-заможен кавалер. Както се оказа гаджето  на Моника е доста състоятелен бизнесмен. Който я глези със скъпи почивки и ваканции по света и у нас. И също така охотно плаща за разкрасителните процедури и пластичните й операции.

Младежът често я води по скъпи почивки

Младежът често я води по скъпи почивки

Макар, за разлика от сестра си да не е участвала в други конкурси, Моника също се оказа доста популярна в светските среди. В публичното пространство се заговори, че близначките от години се изявяват като екзотични танцьорки в нощен клуб в родния си град, и то преди да заминат за София.Monik 2

И двете категорично отрекоха това да е вярно, а Вероника посрещна мълвата с насмешка. Сестра й предпочете да игнорира слуховете по свой адрес и вместо това се изфука пред новосформирания си фен клуб с богатото си гадже.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар