Моника начело на топ 5 с потресаващи дами – били желани?!

Гласувайте за статията

Моника Валериева беше избрана за символ на годината, който предизвиква най-много желания

Моника Валериева оглави класация с потресаващи дами, за които вече всеки втори се пита в мрежата – това чудовища ли са или наистина предизвикват мераци?!

Kliuki.net би спестил определенията по техен адрес, за да не се засягат фаворитките, но няма как да крием цялата истина. Потребителите имат право на своите реакции и те са изумени от примерите, които ще видите в снимките.

Нима наистина тези известни „нежни“ персони могат да бъдат символи, каращи фантазията да работи и да копнее за тях… Тук може би влизаме в сферата на гаданията, но за мнозина този въпрос си остава риторичен, защото гледките говорят сами.

Моника

Моника поведе тази класация с желани дами, но повечето са страшни!

Не е ясно как двойничката на Николета се постави в неудобна позиция, за да се намъдри сред тези попълнения. В крайна сметка тя обра точките и по принцип минава за хубавелка, въпреки дузината си операции…

Моника

Вулева с маскараден грим, и тя минавала за символ на чужди копнежи…

На конкурса обаче се появи в такъв вид, че веднага създаде почва за грозни коментари. Моника Валериева всъщност е като излязла от филм за възрастни с това червеното костюмче, при това от някой доста евтин епизод, гласят думите за нея в нета.

Е, така поне се вписва в стилистиката на надпреварата!

Моника

По какви критерии тези жени минават за предизвикващи мераци?!

Явно беше прекалила с бронзанта, ако не се е върнала отново към солариума, а и устните й изглеждаха все едно са боцнати преди минути.

Моника си позволи да не е достатъчно свежа в името на атрактивността и да грабне наградата, обсъждат я още във виртуала.

Останалите представителки неслучайно биват описвани като стряскащи – сред тях са Мис Силикон Габриела, Албена Вулева, Джулиана Гани, Силвия Юрукова и куп жадни за слава моделки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар