Моника и Валери влизат заедно във „ВИП Брадър“?!

Гласувайте за статията

Новата светска двойка оповестява връзката си в риалити формата

Най-новата светска двойка Валери Божинов и Моника Валериева е на път да потвърди официално връзката си. Футболистът и манекенката са получили покани да участват заедно в новия сезон на „ВИП Брадър“.

Моника и Валери влизат във "ВИП Брадър"?

Моника и Валери влизат във „ВИП Брадър“?

От екипа на предаването разкриват, че са направили шеметни предложения и на двамата, само и само да участват в шоуто. А сумите, предложени за изявите в Къщата са астрономически и надхвърлят в пъти получения хонорар от Николета за „Къртицата“.

Засега не е ясно дали Моника и Валери са приели да участват. Със сигурност обаче, ако приемат ще изстрелят шоуто на първо място по гледаемост. пишат от hotarena.net.

За Моника и Валери се говори от седмици, като спортистът доста упорито я ухажва във Фейсбук. Самата Валериева провокира слуховете около себе си, като пуска загадъчни послания в социалната мрежа.

Досега двойката не се е появявала заедно, но коафьорът Валентин Кулагин намекна, че е напълно възможно да се появят скоро заедно. И тази есен двамата да се превърнат в най-горещата светска двойка у нас.

Що се отнася до съпругата на Валери Николета Лозанова, бъдещата бивша госпожа Божинова очевидно вече се е съвзела от разочарованието си. Тази сутрин плеймейтката пусна многозначителен пост, че животът й е твърде кратък, за да го пилее за „грозни мъже, бавни коли и проблемни връзки“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар