Моника и Андреа с фалшив скандал, още са близки

Гласувайте за статията

Моника и Андреа продължават да се чуват всеки ден по телефона

Моника и Андреа

Моника и Андреа продължават да се чуват

Моника и Андреа не са се карали никога! Шумният скандал и публични нападки, които двете си размениха в последните седмици, са били само и единствено постановка. Цирк, който Моника и Андреа решили по собствена воля да спретнат. Причината за това обаче не е евтин пиар трик, както заподозряха повечето от феновете.

Не, истината е, зад привидно новите отношения на дружките стои гаджето на Андреа – боксьора Кубрат Пулев. Който никак не долюбвал приятелката на половинката си. Кобрата бил на мнение, че Валериева не влияе добре на поп фолк певицата и категорично забранил на Андреа да общува с нея, издават го негови близки.

Боксьорът не харесвал скандалната слава на любовницата на Валери Божинов и смятал, че тя се навърта покрай Андреа само, за да се говори за нея. Спортистът категорично заявил на половинката си, че не одобрява това приятелство и й забранил да поддържа каквато и да е връзка с Моника.

За да не се кара с него, Андреа привидно се съгласила на условието на Кубрат. Затова и двете с Валериева решили да спретнат публичния цирк, с който на всеослушание да обявят, че едва ли не вече не могат да се гледат.

Истината обаче е съвсем друга. Двете дружки продължават да се чуват по телефона всеки ден, а Моника дори си е взела нова СИМ карта, за да не може Пулев да разпознае телефонния й номер, когато се обажда на Андреа, научиха от Vsekiden.com.

Близки до двечките споделят, че те държат една на друга прекалено много, за да позволят мъж да развали приятелството им. Пък бил и той гаджето на едната.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар