Мойсей си хвана гадже, натрива носа на Ангел?!

Гласувайте за статията

Сценичната половинка на Ангел не остана по-назад от него и заби моделка

Мойсей и Радостина - добри приятели или нещо повече?

Мойсей и Радостина – добри приятели или нещо повече?

И Мойсей, дуетната половинка на победителя в „Денсинг Старс“ Ангел, си намери приятелка. Симпатягата, за когото се говореше, че не се разбира особено добре с половинката на колегата си Дорина, изглежда е решил да не остане по-назад от него и също да премине в отбора на обвързаните.

Близки до певеца издават, че все по-често го засичали в компанията на млада и красива девойка. Вече няколко пъти двамата „по случайност“ се оказвали в едни и същи нощни заведения и определено се радвали на компанията си, споделят очевидци. От kliuki.net се разровихме и разбрахме, че късметлийката се казва Радостина и е едно от момичетата на Жени Калканджиева във „Визаж“. Така че Мойсей не само не остава по-назад от Ангел, ами дори го задминава, уреждайки се с моделка за гадже, шушукат форумци.

Към момента самият Мойсей отказва коментар, твърдейки, че с Радостина са просто приятели и помежду им няма любовни чувства. На общите си снимки обаче двамата изглеждат доста близки и нищо чудно в един момент да се окаже, че приятелските им чувства са прераснали в нещо повече. Както се случи с Ангел и партньорката му в „Денсинг Старс“ Дорина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар