Мойсей обра точките с нов автомобил

Гласувайте за статията

Певецът се кефи в супер мощно, марково возило

Мойсей обра точките с марковото возило

Мойсей обра точките с марковото возило

Мойсей определено не си губи времето. Докато сценичната му половинка Ангел е зает да се наслаждава на любовните си трепети с танцьорката Дорина, Мойсей реши да отпраши за морето. Певецът сам се похвали пред феновете си във Фейсбук, че се отдава на почивка. Почитателите му обаче бяха силно впечатлени от лъскавото возило, в което се беше намърдал любимецът им.

На фотоса Мойсей гордо позира в супер мощната кола, марка КТМ, а видът му показва истинско задоволство. Модерното возило е сред най-скъпите спортни коли в света, тъй като е сред първите разработки на марката, известна с пистовите си мотори. Феновете веднага поискаха да разберат дали певецът се е сдобил с нова придобивка или колата е на негов приятел. На кадъра се вижда, че Мойсей е на седалката до шофьора, а до него се е настанил негов приятел.

Потребителите смятат, че возилото по-скоро принадлежи на другото момче, а не на звездата. И допълват, че е време и Мойсей да се замисли за подобна инвестиция. „Много ти отива, кога и ти ще се обзаведеш с такава“, любопитстват почитателите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Мойсей обра точките с нов автомобил”

 1. Ilin Pirulev

  юли 17. 2013

  sas sigurnost ne e negova…garantiram na 100%.

  Reply to this comment
 2. Venelin Georgiev

  юли 17. 2013

  toq bastun pone the moje6e the pee.

  Reply to this comment

Добавете коментар