Много странно! Емилия се поду?!

Гласувайте за статията

Емилия шокира феновете си, а лицето й е неузнаваемо

 

Фолк певицата Емилия несъмнено е една от най-привлекателните родни знаменитости, но напоследък се подвизава в особено странен вид.

Лицето на Емилия подпухна странно

Лицето на Емилия подпухна странно

Лицето й е подпухнало, а Емилия изглежда като подута. „Бях на последното й участие, много се притесних от това, което видях! Първо реших, че зъб я боли, но може и нещо по-лошо да е…”, чукат на дърво феновете й, които се тревожат за нея. Каква е причината за тази гледка, никой не знае, но идолката също не признава истината. Възможно е тя да е получила алергична реакция от поредната доза ботокс, предполагат специалисти.

Напоследък звездата не е в топ форма

Напоследък звездата не е в топ форма

Нищо чудно да се окаже точно така, защото чалгаджийките не пестят средства, за да са красиви и млади и непрекъснато правят подобрения по себе си. Това води след себе си страшни поражения, но гърлите не се стряскат и продължават все в този дух. „Имам чувството, че са пристрастени към силикона! Някои вече са като чудовища!”, пишат сащисани в мрежата.

Наскоро Емилия изплаши хората и с огромна брадавица близо до окото си. Това е поправимо, но „защо така напоследък хич не й върви на звездата…?!”, чудят се почитателите й.

А на вас как ви се струва тук Емилия?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар