ММА боец стана за смях! Фен го нокаутира за 20 секунди (Видео)

Гласувайте за статията

Руски спортист се изложи на ринга

Руски ММА боец стана за смях в социалната мрежа, след като бе нокаутиран от фен за по-малко от 20 секунди. Случката се разигра преди броени дни на открито състезание в Русия. А спортистът, освен няколко солидни крошета получи и сериозен удар върху самочувствието си.

Фен нокаутира ММА боец за 20 секунди

Фен нокаутира ММА боец за 20 секунди

Фенове на ММА се бяха събрали около отворен ринг, за да проследят надпреварата по свободни борби, но един от противниците така и не се появил.

За да не разочароват публиката организаторите поканили желаещи от публиката да си премерят силите с един от шампионите на деня. След по-малко от минута се появил младеж, който с огромно нетърпение се качил на ринга. Фенът изглеждал повече от мотивиран да се бие и след няколко секунди сринал противника си на земята и започнал да го налага.

Наложило се реферите да разтърват двамата бойци, тъй като ситуацията изглеждала твърде напечена за ММА боеца. Въпреки първоначалния гаф, той отказал да се оттегли и настоял да изкара още няколко рунда. На младежа обаче му трябвали точно 20 секунди да го просне в нокаут. И моментално да бъде обявен от съдиите за победител в двубоя, пишат от lokalno.mk.

Интернет потребители със смях коментират, че нисичкия младеж буквално е отнесъл спортиста. Който понесе жестоки поражения не само физически, но и върху самочувствието си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “ММА боец стана за смях! Фен го нокаутира за 20 секунди (Видео)”

 1. Ivan Voinikov

  авг. 23. 2013

  ubi go 😀

  Reply to this comment
 2. Kiril Stoikov

  авг. 23. 2013

  хахахахахахахахх ебати глупака

  Reply to this comment
 3. Strahil Mavrov

  авг. 24. 2013

  a samo be6e u4il vav unevirsiteta.

  Reply to this comment

Добавете коментар