Младоженците от „Столичани в повече“

Гласувайте за статията

Младоженците от “Столичани в повече” взеха участие в “Нека говорят”. Атрактивната двойка обещава много хумор и драматични моменти в следващите серии от новата българска продукция.

Руслан Мъйнов в ролята си на Спас и Ева Тепавичарова в ролята си на Йовка се венчаха още в първия епизод на сериала. Руслан признава, че би избрал жена като Йовка за съпруга и в живота. И то не само заради големите й “прелести”. Той споделя още, че подобно на Спас от сериала се чувства “столичанин в повече”. А красивата Ева Тепавичарова определя героинята си Йовка като дива, похотлива и сладострастна. Липсата на занимания и работа кара младоженката да се вдетинява. Тя непринудено се шегува със Спас, че е хвърлила око на брат му.

Младоженците Лютови минават през различни житейски ситуации, които показват философията им в живота. Спас ще се раздвоява между сладострастната си съпруга и материалните си стремежи. Сериалът започна многообещаващо и се радва на висок рейтинг.

Комедийната драма развеселява искрено зрителите и кара всеки от тях да открие по нещо от себе си. Продукцията се радва на успех и заради колоритните образи, любопитния сюжет и комедийните моменти. Всеки от актьорите в “Столичани в повече” допринася за високия зрителски интерес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар