ТОТАЛЕН СМЯХ! Виж как Митьо Пищова жестоко се изтъркаля! (ВИДЕО)

ТОТАЛЕН СМЯХ! Виж как Митьо Пищова жестоко се изтъркаля! (ВИДЕО)
4 (80%) 1 vote

Митьо Пищова е истински герой!

Митьо вярва в собственото си величие и иска част от световната слава!

Животът непрекъснато поднася на Митьо Пищова пързалки – но макар да пада и да е яко натъртен, изправя се и продължава напред!
Човекът иска да получи на всяка цена своята част от световната слава! Той го заслужава!
Ето защо: Митьо разпалено обяснява пред репортерски микрофон, че е стопроцентов мъж! В България “90% от хората са гейове, 50% са шушумиги, 30% са олигофрени и 20% не знаят какво искат”. А Митьо от кои ли е?! Той е купонджия. Той е от расовите мъже, които правят любов! Докато Митьо ниже своя демографски анализ, в кадър се появяват Евгени Минчев, Устата, Гала. Трябва ли да свързваме образите им с квалификациите на Пищова?
Но следва продължението, в което Митьо направо се пребива като куче! Всички негови високопарни думи и демонстрации на собственото величие се сриват в краката му, които той преплита, спъва се и се търкулва позорно. Смях! Как ще реагирате, ако видите на живо едрогабаритният дърдорко да се въргаля, нагизден в шарена риза и бели бермуди? Да прави нещо като ножица, срутен по гръб, и с усилие да вдига килограмите си след позорното препъване. Смях! Това значи е расовият мъж, който прави любов? Смях!
Голяма работа – би казал Митьо с характерния си великотърновски акцент. Финалът на записа, който ще видите по-долу, определено е оптимистичен: Митьо Пищова грабва куфарчето си и бързо се изнася от мястото на позора. Той е жив! И бърза към следващия купон! Бърза към своята порция от световната слава! Смях!

Гледай тук : Митьо Пищова се Пребива Като Куче

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар