Митьо Пищова бил агент под прикритие

Митьо Пищова бил агент под прикритие
5 (100%) 1 vote
Повече от 20 години Митьо Пищова бил барета

Ако съдим по сегашната му визия и обществено поведение, никога няма и да си помислим, че човек като Митьо Пищова може да бъде в редиците на силите на реда. Оказва се обаче, че повече от 20 години Димитър Маринов, както е истинското му име, е бил агент под прикритие на високо ниво в службите – пише „България днес”.
Дейността му във военното разузнаване е била под личното ръководство на председателя на съюза Юлий Абаджиев, който лично е разписал членската карта на търновския бохем.
Гръмката новина обяви пред изданието самият бизнесмен с уговорката, че е дал обет 30 години да не разкрива тайни от секретната си работа във и извън пределите на страната.

Митьо Пищова

Служебната карта на Митьо Пищова

„С баретите се родих, с тях ще умра? Започнах след 1976 г. като катаджия във Велико Търново, после милиционер, после в службите” – споделя Митьо Пищова.
Последните клюки около бохема са, че той отново скоро ще сключва брак. И то не с коя да е, а с Мис Украйна. Двамата ще се врекат във вечна вярност на 22 февруари в Банско. Избраничката се Казва Людмила Невриченко, на 25 години и е от столицата Киев – отбелязва таблоидът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Митьо Пищова бил агент под прикритие”

 1. пепа

  ян. 23. 2014

  Хахахахахаха,
  Няма ли да го приберат в лудница този екземпляр!
  Досега никога не е казл нещо вярно и смислено! А и вие с тази публикация вече затъвате! НЯМА такива карти на баретите!

  Reply to this comment

Добавете коментар