Мисията на Пенка от „Мис България“ – пълен фарс

Гласувайте за статията

Кандидат—миската провали всички претендентки на конкурса

Пълна измама се оказа мисията на Пенка от „Мис България“ . Претендентката сама се издаде, че е играла роля и се е правела на по-глупава отколкото е всъщност. Подобно на Златка във „ВИП Брадър“ и тя демонстрира отчайващи знания. И според мнозина дори надмина моделката в гафовете й с географията.

Пенка си призна за мисията

Пенка си призна за мисията

Заради неграмотността си, миската успя накисне почти всички миски в басейн с розова боя. Очевидно бе, че Пенка играе роля, както и тя самата призна след това. Мургавелката с огромно удоволствие накисна близначката Моника в басейна. Особено след като последната не спря с обидите по неин адрес.

Претендентката накисна почти всички миски в басейна

Претендентката накисна почти всички миски в басейна

Пенка се постара да обърка почти всички думи по време на изпитанието. И миските почти до една бяха потопени във водата. Самата Пенка с огромно удоволствие изпълни задачата. А после предупреди красавиците да не й се подиграват, тъй като всяка от тях е объркала същите думи, при попълването на анкетните карти.

Така продуцентите за пореден път направиха момичетата за смях, а Пенка получи добър урок по правопис. Самата тя призна, че заради миналото си, не е имала шанс да получи добро образование, но се надява някой ден да промени това.


Мис България 2013 /25.07.2013 by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар