Мисис България се изложи без грим на събитие! (ФОТО)

Гласувайте за статията

Тази ли безцветна и безинтересна жена е избрана за най-красива мисис?

mariana

Визията й е идеална за разходка между блоковете

Мисис България 2007 Мариана Маринова май сериозно е излязла от форма. Дамата се появи на светско събитие и бая се изложи. Разбирането й за официално излизане бе да се покаже без капка грим, без грам стил и с вързана на опашка коса. Все едно е излязла да потича в парка или да си разходи кучето, а не да се среща с хора.

Тези, които не я познават, въобще няма да разберат, че пред тях седи бивша мисис. Да не говорим, че в момента е организатор на конкурса „Мис Силикон“ и не и подхожда чак толкова неглиже да се явява пред фотоапаратите.

Мариана има доста сериозни семейни проблеми, но това не е извинение за пълното безхаберие по отношение на външния й вид. Нейният възлюбен Руслан е обвинен в търговия с наркотици и е в ареста от лятото на 2012 година. Явно това много е стресирало Маринова и от мъка е забравила да си боядиса косата, гризе си ноктите и се носи като обикновена домакиня.

Интересно когато е била избрана за най-красива омъжена българка с колко ли тона грим се е появила и защо не защитава подобаващо титлата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар