Мис Унгария – без конкуренция за Мис Свят

Гласувайте за статията

Ана Мария Ракоси ще отвее която и да е от нашите кандидат-миски, убедени са форумци

Ана Мария е новата Мис Унгария

Ана Мария е новата Мис Унгария

С наближаването на финала на надпреварата за Мис България 2013 феновете все повече започват да се интересуват от победителките на останалите държави. Причината е проста – провъзгласената за най-красива българка ще се изправи срещу тях в борбата за Мис Свят. Една от участничките на международния формат обаче определено избива конкуренцията, категорични са форумци.

Става въпрос за Ана Мария Ракоси – носителката на титлата Мис Унгария. Красавицата, която е на 21 години, за нула време стана любимка на онлайн потребителите. Нещо повече, от коментарите на международния сайт се разбира, че повечето от феновете искат именно Ана Мария да се окичи с титлата „най-красивата в света“.

Как обаче стои въпросът с родните почитатели на формата? Любопитното е, че повечето от тях също са на мнение, че унгарката най-много заслужава победата. Нещо повече, почитателите в България смятат, че нито една от кандидат-миските, събрани в къщата на риалити формата, нямат шанс срещу унгарката.

„Коя ще я победи, недоразумението Велина ли?“, недоволстват форумци.

Самата Ана Мария се е занимавала 12 години с гимнастика. В момента красавицата учи биология в университета и мечтае да работи във фармацевтичната индустрия.


Мис България 2013 /част2 /17.08.2013 by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар