Мис Силикон шокира турците – развя всичко на показ

Гласувайте за статията

Мис Силикон шокира турците – развя всичко на показ, без дори да се замисли…

Мис Силикон Джулиана Гани изобщо не е помислила в коя държава се намира, а смело си вее всичко на показ, забеляза Kliuki.net.

Мис Силикон

Мис Силикон си развя всичко в Турция

В Бодрум е хубаво. Красиво курортно селище. Но да показваш всичко на показ в мюсюлманска държава си е прекалено, коментират в нета.

Имат си норми и правила хората.

Мис Силикон

Мис Силикон позира до всяко дърво

Туристите винаги са глезени и тачени, но все пак и те трябва де се съобразяват къде се намира.

Прекалено разкрепостената Мис Силикон не пропуснала оградка, дърво или камък, пред който да не се изкипри за снимка, писа изданието blife.bg. И то не как да е, а с предизвикателно облекло и пози – пълен кошмар за местното население.

Освен с разсъблеченият си вид Мис Силикон ужасявала хората и с вида си. От всичките тези корекции и силикон май файда няма за горката миска. И да е била красива, днес е ужасяваща, гласи всеобщото мнение.

Отвратително големи устни, които като че са нахапани от хиляди оси и пчели. Силикон, не стоящ особено правилно и добре, че и даже в особена не естествена форма. Сякаш някои се е гаврил създавайки Франкенщайн в женски вид.

Май скоро Бодрум няма да забрави летуването на Джулиана Гани. Такова нещо едва ли са виждали или ще видят скоро. Няма да се изненадаме ако започнат да плашат децата с нея. Вместо слушай, че Баба Яга ще те вземе, ще бъде нещо от типа слушкай, че Джулиана Гани ще дойде на гости.

Освен ужас и смут май друго не е успяла да всее в нашата съседка Мис Силикон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар