Мис Силикон Джулиана Гани: „Николета се продава в чужбина“

Гласувайте за статията

Съпругата на Валери Божинов беше направена за смях от треторазрядни миски

Джулиана Гани нападна Николета Лозанова

Джулиана Гани нападна Николета Лозанова

Без съмнение в последните седмици най-обсъжданото име в светското пространство е това на Николета Лозанова. Плеймейтката изглежда е пред развод със съпруга си – футболиста Валери Божинов, а семейната им драма даде повод на знайни и незнайни търсачки на слава да обсъждат случващото се в една от звездните двойки на България. Две от тях – Джулиана Гани, окичила се с титлата Мис Силикон 2013 и Габриела – бившата на футболиста Орлин Орлинов, цъфнаха в национален ефир, за да споделят и те какво знаят на Николета и Валери.

Именно Джулиана беше тази, която реши да хвърли бомба в ефира, заявявайки, че Ни Ло се продава в чужбина, тъй като в България нямало кой да плати сумата за нея. Случайно или не, въпросното изказване на Джулиана прозвуча доста многозначно и силиконката побърза да уточни, че има предвид фотосесии, говорейки за тарифата на Николета, а не друго.
Габриела подкрепи думите на дружката си единствено с кикот. Зрителите са категорични, че в случая става въпрос единствено за некадърен сценарий, целящ да се направи гавра на гърба на Николета. Част от феновете обаче не са толкова убедени, че в случая говорим само за шега, макар и плоска.

Всъщност думите на двете силиконки, че Николета се продава в чужбина, идват само дни след като стилистът Валентин Кулагин хвърли скандални обвинения към плеймейтката, че заработва като момиче на повикване. „Надали е само слух, със сигурност има доза истина в тези слухове“, коментират форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Мис Силикон Джулиана Гани: „Николета се продава в чужбина“”

  1. Николета може да е всякаква, но не е чак толкова пропаднала като тези двечките незнайни треторазрядни "УУУбавици" (особено русичката, която не може правилно да говори). Аман от простакеси!

    Reply to this comment
  2. Eleonora Kolarova

    сеп. 24. 2013

    taq gabriela li e kfa e nezman ama e bati i pla6iloto harabiq !!!

    Reply to this comment

Добавете коментар