Мис САЩ тази година разби конкуренцията (Вижте претендентките)

Мис САЩ тази година разби конкуренцията (Вижте претендентките)
5 (100%) 1 vote

Претендентките за Мис САЩ тази година разбиха конкуренцията

Претендентките за Мис САЩ тази година разбиха конкуренцията. Участничките за нова най-красива девойка на Америка определено успяха да ударят в земята останалите световни хубавици.

Конкурсът на красота всяка година събира на едно място едни от най-красивите жени във всичките 50 щата. И тази година се говори, че американка ще грабне първото място на конкурса „Мис Свят“.

Снимките на участничките в конкурса вече изтекоха в социалните мрежи и определено обраха овациите. Дамите са толкова атрактивни, че със съжаление можем да заявим, че досега не сме виждали подобни красавици в нашите конкурси за красота.

Претендентките за Мис САЩ направо разбиха конкуренцията

Претендентките за Мис САЩ направо разбиха конкуренцията

„Дано тази година и ние се похвалим с подобни красавици в състезанието“, въздишат потребителки в социалните мрежи. Съвсем скоро предстои да започнат кастингите за новата Мис България, а зрителите се молят този път да няма Пенки, Звезделини, крокодили, или абсолютно неподходящи участнички за носителки на титлата Мис.

„Крайно време е и ние да се сдобием с титла от световния конкурс“, пишат още фенове в социалната мрежа. „На състезанието заслужават да се явят красиви момичета като Нанси и Джулия от миналата година, които наистина имат качества за Мис България, а не измислени старлетки, жадни за слава“, коментират други.

Вижте претендентките за Мис САЩ и споделете мнението си можем ли да се конкурираме с тях на световния конкурс за красота.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар