Мис Фотомодел на България 2013 – сбирщина от целулит и увиснала кожа (Снимки)

Мис Фотомодел на България 2013 – сбирщина от целулит и увиснала кожа (Снимки)
5 (100%) 2 votes

Мис Фотомодел на България 2013  – огромни тумбаци и кошмарно изглеждащи тела

Мис Фотомодел на България 2013 изби рибата! В последните години в България се провеждат какви ли не конкурси за красота. И ако до момента организаторите им се стараят поне да подбират що годе добре изглеждащи участнички, една от последните подобни надпревари втрещи всички. Момичетата, които бяха допуснати до финала на уж престижния „Мис Фотомодел на България 2013“ бяха под всякаква критика, алармираха втрещени зрители.

Претендентките за Мис Фотомодел уплашиха зрителите с вида си

Претендентките за Мис Фотомодел на България 2013 уплашиха зрителите с вида си

На финалния етап на конкурса, който се състоя на 21 декември в луксозен хотел в Банско, дефилираха млади девойки, които буквално ужасиха всички с външния си вид. И в случая не става въпрос за лицата на момичетата. Абсолютно всички претендентки да бъдат най-красивия фотомодел на България демонстрираха кошмарни тела. Целулит, огромни тумбаци и увиснала кожа съпътстваха представянето на участничките в Мис Фотомодел на България 2013.

„Кошмар!“, „Подарете им по едно огледало за Коледа“, „Тук и фотошоп е безсилен“, са само част от коментарите на втрещените потребители. Прави впечатление, че и самите зрители, имащи „удоволствието“ да гледат конкурса на живо, в повечето случаи просто са извърнали главите си настрани. „Най-вероятно, за да не се плашат от участничките“, смеят се форумци.

Разгледайте и вие в галерията ни част от претендентките да станат „Мис Фотомодел на България 2013„.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар