Мис Джуки ужаси с целулит и яки баджаци (Кофти снимка)

Мис Джуки ужаси с целулит и яки баджаци (Кофти снимка)
5 (100%) 1 vote

Мис Джуки Габриела Радославова разтресе телеса в популярен столичен клуб

Мис Джуки Габриела Радославова ужаси гостите на популярен столичен фолк клуб. Блондинката беше решила да се стъкне в предизвикателно червено тоалетче, което не оставяше твърде много на въображението. За неин собствен срам обаче вместо да омае всички, Мис Джуки буквално хвърли в потрес присъстващите.

Мис Джуки Габриела Радославова

Мис Джуки Габриела Радославова

Изпод късата рокличка се подаваха огромни баджаци. Които на всичкото отгоре бяха целите покрити с кошмарен целулит, видяха от hotarena.net. На кадъра Мис Джуки позира с Мис София Вивиан Костова. Само че бедрата на Габриела са два пъти колкото тези на Вивиан, смеят се форумци. Самата червена рокля също е опъната до максимум по тялото на Мис Джуки.

Мис Джуки

Мис Джуки

Явно обаче тя ни най-малко не се смущава от вида си, съдейки по смелостта, с която позира. „Така е, фотошопът прави чудеса и извайва от всяка една дебелана стройна красавица“, коментират онлайн потребителите. Появиха се и мнения на почитатели на Мис Джуки, че самата снимка е доста стара и любимката им вече е влязла във форма.

„Кадърът е стар, сега изглежда много по-добре“, гневят се почитателите, макар и малко на брой, на Мис Джуки. Вижте снимката под статията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар