Мис Джуки се филмира: Ще снима риалити в къщата на ужасите!

Мис Джуки Габриела Радославова се филмира, снима риалити в къщата на ужасите в Мусачево

Мис Джуки Габриела Радославова тотално се филмира. Моделката реши да прекара една нощ в къщата на ужасите в село Мусачево и дори да заснеме репортаж за престоя си там. Блондинката обещава да направи феновете си наистина съпричастни с мини риалити формата, който смята да заснеме. И за целта се кани да влезе в ролята на ловец на призраци.

„Кой идва с мен да прекара една нощ в къщата на ужасите в село Мусачево?“, попита Габриела Радославова преди дни. Коментарът й предизвика развеселени отговори и изказвания от рода на „Съвсем изтрещя“ и „Ти добре ли си?“, до „Браво Габи!“, „С теб сме, това е страхотна идея!“.

Габриела Радославова се филмира
Габриела Радославова се филмира

Самата Мис Джуки по-късно сподели, че смята да заснеме репортаж за странната къща и да прекара една нощ там, като истински ловец на мистерии и да докаже, че ужаси в къщата на ужасите не съществуват. Както е известно прокоба тегне над дома в село Мусачево. Вярва се, че е построен над турско гробище и всеки живял там умира. Майстори претърпяват инциденти, нощем се чуват странни шумове и се виждат необичайни явления, а местните странят от имота и бягат като чумави от него. Собствениците пък до един са с трагична съдба.

Миската си прави собствено риалити в село Мусачево
Миската си прави собствено риалити в село Мусачево

Идеята на Мис Джуки предизвика всеобщ скептицизъм, особено след 8-момартенската анкета пред Парламента. Набрала телевизионен опит обаче, русата фурия е твърдо решена да се впусне в реализирането на новото приключенско риалити.gabi 2

И въпреки че из форумите й се подиграват, че няма да изкара повече от пет минути в къщата на ужасите в Мусачево, фенове й пожелават успех. Други пък се чудят дали покрай този експеримент Габриела Радославова няма да се сдобие със собствено предаване, в което лично разследва подобни феномени!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.