Мис Джуки разби със съвет: Не прекалявайте със силикона, грозно е

Мис Джуки разби със съвет: Не прекалявайте със силикона, грозно е
5 (100%) 2 votes

Мис Джуки Габриела Радославова втрещи със съвета си къ младите момичета

Мис Джуки се пъчи, че притежава естествена красота

Мис Джуки Габриела Радославова изби рибата със съвет. Странната миска, която прилича повече на гротеска отколкото на млада жена, посъветва младите момичета да не прекаляват със силиконав устните и в гърдите си. Тъй като било много грозно.

Мис Джуки Габриела Радославова

Мис Джуки Габриела Радославова

Странното е, че Радославова даде този съвет не защото е осъзнала колко нелепо изглежда тя самата. А защото била забелязала как девойките се оливат с пластичните корекции. Което при нея изобщо не било така. В интервю за Bgreality.bg Мис Джуки обясни, че при нея силиконът бил напълно с мярка. Тъй като е само в устните.

Всичко останали по нея си било естествено, което едва ли не означава, че тя не е загубила естествения си чар. Ако изобщо някога го е имала, което е трудно да се каже заради гигантските й джуки.

„Бъдете умерени, не се превръщайте в силиконови кукли“, зове недоразумението Габриела. Освен, че се обявява против прекаляването със силикона, Мис Джуки заяви, че и с грима не бива да се прекалява и той трябва да бъде много умерен и практически незабележим.

Което отново ни връща на нейната визия. И по-точно на навика и да се мацоти с тежки сенки, обилно количество руж и ярки червила. „Точно тя да говори за естетика и натурална хубост… Хайде, моля ви се“, смеят се онлайн потребителите.

Които определено не са в състояние да възприемат скандалната миска и напъните й да се прави на дама с класа насериозно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар