Мис Джуки пръсна със самочувствие: Защо пък да не съм президентша?!

Мис Джуки пръсна със самочувствие: Защо пък да не съм президентша?!
5 (100%) 3 votes

Мис Джуки Габриела Радославова блесна с огромно самочувствие

Мис Джуки Габриела Радославова пръсна с огромното си самочувствие, видя Kliuki.net!

Блондинката участва в предаването на Венета Райкова „Горещо” и определено изуми ефира с интервюто си. Мис Джуки се е взела много насериозно, обсъждат я днес в мрежата.

Мис Джуки пръсна със самочувствие - защо пък да не е първа дама?!

Мис Джуки пръсна със самочувствие – защо пък да не е първа дама?!

Тя сподели на водещата, че е желана от доста известни хора, сред които има и министър. 40-годишният мъж бил готов да я направи съпруга, щял да й осигури 10 хиляди лева месечна издръжка, но тя отказала, защото е скромна и търси любов.

Венета Райкова се направи, че й вярва, а Мис Джуки подчерта, че не би се хвърлила на подобна оферта на всяка цена, пазила се за господин Специалния. От друга страна тя се пошегува, че може пък да стане първа дама, а не министерша.

Явно Мис Джуки, която е едва на 21 години, вече е убедена, че може да завърти главата на всеки богаташ. Въпреки това тя уж го играе хрисима и засега в леглото си е пускала само футболисти.

Нейната мечта обаче била да преспи с Кристиано Роналдо, който по думите й е съвсем различна класа от родните играчи. Мис Джуки не искала да се занимава с конкурси, а да продължи телевизионната си кариера.

Вижте във видеото с какво самочувствие само говори Мис Джуки!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мис Джуки пръсна със самочувствие: Защо пък да не съм президентша?!”

  1. email

    февр. 10. 2014

    Айде най-сетне да направят конкурс „Мис Слива“ със съответните подкатегории – руса, тъмна, гладка, мъхната, напомпана и т.н. стига вече с тези…

    Reply to this comment

Добавете коментар