Мис Джуки Габриела наследи титла от Биляна Йотовска. Заслужава ли я? (Снимки)

Мис Джуки Габриела наследи титла от Биляна Йотовска. Заслужава ли я? (Снимки)
5 (100%) 2 votes

Мис Джуки Габриела Радославова се окичи с престижната титла, феновете са в шок от избора й

Мис Джуки Габриела Радославова от месеци насам тръбеше, че ще спечели конкурса за най-добре изглеждащи задни части. И докато думите й бяха приемани с огромна насмешка от феновете, за шок на всички напористата блондинка действително се окичи с титлата, която е сред най-престижните в страната по отношение на съвършено изглеждащи тела.

Мис Джуки Габриела (вдясно) и предшественичката й Биляна Йотовска

Мис Джуки Габриела (вдясно) и предшественичката й Биляна Йотовска

Нейна предишна носителка е моделката Биляна Йотовска, която е известна именно с перфектно оформеното си тяло. Точно това втрещи хората, които нямаше как да не отбележат огромната разлика във визиите на Мис Джуки Габриела и предшественичката й Биляна. Докато втората определено събира погледите със съвършената си визия, то първата прави същото, но точно поради обратната причина, смеят се форумци.

В онлайн пространството неведнъж са излизали снимки на Мис Джуки Габриела Радославова, които не са обработвани с фотошоп. На тях ясно се вижда не особено добрата форма, в която се намира блондинката. Освен, че задните й части не впечатляват с форма, по бедрата си Мис Джуки Габриела има ужасен целулит, коментират форумци.

Всичко това прави Радославова не особено приятна гледка в къси панталонки. А камо ли по бански, възмущават се форумци. Които с недоумение се питат по какъв точно начин Мис Джуки Габриела се е преборила за титлата. След като очевидно не е изпъкнала с физически данни, коментират потребителите.

Разгледайте в галерията ни снимки както на Мис Джуки Габриела Радославова, така и на предшественичката й Биляна Йотовска и преценете сами има ли разлика или не.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар