„Мис България“ с първи номинации

Гласувайте за статията

Миските обявиха първите си номинации

Интригите и скандалите в „Мис България“ вече започнаха. След като се събраха най-накрая в Имението, претендентките започнаха с интригите. Още на първата номинационна вечер те показаха, че не се интересуват толкова от основните си съпернички, колкото от това да елиминират най-големите дразнители във формата.

Миските номинираха Пенка и Вили

Миските номинираха Пенка и Вили

Въпреки че бе пряко засегната от Вили Звезделина показа достойнство и не я номинира. За сметка на това останалите не се поколебаха да я пратят на елиминации. Другата, която бе изпратена да се бори за оставане бе Пенка. Ромското девойче скандализира миските с поведението и пикантния си речник и те решиха, че мястото й не е сред тях.

Зрителите искат Пенка да остане

Зрителите искат Пенка да остане

Любопитно беше, че именно тези номинирали Вили, след номинациите я успокояваха. А онези, които изпратиха Пенка на елиминации най-приятелски й се смееха, въпреки че тя получи цели 8 гласа от тях.
Що се отнася до мненията на зрителите те са категорични, че мястото на Вили не е в шоуто. И дори Пенка е по-малко антипатична от бившата гимнастичка.

„Вили ми стана по-неприятна от Пенка, да си ходи!“, „Вили да си ходи“, „Не гонете Пенка! Всички знаем, че гледаме шоуто заради нея, иначе щеше да е поредното блудкаво риалити. Пенка е рейтингът!“, „Ваня, Велина и Вили да си ходят, а Пенка да остане“ „Само Пенка!“, пишат потребители в мрежата и коментират, че за мис може и да не става, но за шоу Пенка е № 1.Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар