Мис България от 1930 година хит в нета (Ретро снимки)

Мис България от 1930 година хит в нета (Ретро снимки)
5 (100%) 1 vote

Мис България от 1930 година, нищо общо с днес

Мис България от 1930 година няма нищо общо с днес. Уникални снимки на участничките от различните държави, участвали в конкурса „Мис Европа 1930“, направо подлудиха интернет маниаците, видя Кliuki.net.

Сред кандидатките за титлата е и мис България, която се снима в традиционна носия и с кърпа на главата. Снимките са абсолютен уникат и са единствени по рода си.

Мис България през 1930 година

Мис България през 1930 година

На фотосите се вижда, че в миналото късите поли и прилепналите дрехи никак не са били одобрявани. А представителките на страните от Източна Европа като мис България носят дори националните си носии.

По това време няма силикон, няма импланти, нито ботокс. За пластични операции, повечето от кандидатките за най-красива европейка вероятно дори не са и чували. Всяка от тях обаче е абсолютно уникална и наистина прекрасна. И няма нищо общо с днешните скелети, които се разхождат по модния подиум в конкурсите за красота.

„Ето това са истински жени“, „Красавици“, „Забележителни“, гласят коментари под снимките в един от форумите. „Красиви момичета. Никакви пластики, никакви разголвания. Само и единствено естествена красота“. „Много ми харесаха — истински красавици за времето си“, споделят още потребители. „Колко са различни от днешните „красавици“, отбелязват тъжно други.

Вижте и останалите миски от Европа в галерията по-долу.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар