Мис България 2014 няма да има заради резила миналата година

Мис България 2014 няма да има заради резила миналата година
5 (100%) 1 vote

Мис България 2014 няма да има, за пръв път от създаването на конкурса

Мис България 2014 няма да има. За първи път от създаването на конкурса в България, той няма да се проведе. А причината е повече от проста – безпрецедентният резил от миналата година. Когато сред финалистките бяха подбрани две тъмнокожи момичета, една девойка от малцинствата и цял куп кандидатки за слава в всякакви пластични корекции по лицата и телата си.

Мис България 2014 няма да има

Мис България 2014 няма да има

Нещо, което по принцип е забранено от международния конкурс. Да не говорим, че и зрителите бяха втрещени от подбора на финалистките. „То е ясно, бяха ги избрали, за да правят сеир, а не, защото заслужават да станат Най-красивата българка“, възмущаваха се тогава феновете. Естествено, нелепият подбор на кандидат-миските миналата година доведе до най-логичният резултат.

А именно – Мис България 2014 няма да се организира. Просто защото организаторите успяха да отблъснат и малкото любопитни зрители, желаещи да проследят коя ще се окичи с короната на най-хубавата българка, научиха от hotnews.bg.

Припомняме ви, че в последните три години конкурсът Мис България не се организира от Жени Калканджиева и Визаж, както е било винаги досега. Зад формата застана Ноу Фрейм Медия, начело с Емил Кошлуков и Вили Сечкова. Които решиха да го превърнат в риалити. И определено отблъснаха феновете, категорични са форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар