Мис България 2013 наистина е нагласено!

Гласувайте за статията

Повече от половината кандидатки не отговарят на критериите за участие в Мис Свят

Мис България 2013 е нагласено

Мис България 2013 е нагласено

Мис България 2013 е една огромна измама! Шоуто действително е нагласено, само че този път не става въпрос за пари, платени от някой богат спонсор, за да угоди на младата си любовница. В случая говорим за много по-мащабна измама в риалити продукцията с единствената цел да се печелят пари.

Както знаете, тази година отпаднаха всички изисквания към кандидатките, желаещи да се борят за титлата „най-красива българка“ – ограниченията за възраст, пластични корекции и височина ги няма. Така в къщата се събраха момичета със силикон в гърдите и устните, участнички над 30 години, еротични модели, а също и момичета, под 1,75 метра височина.

Тези забрани обаче не са отпаднали от световния формат на шоуто – Мис Свят. На което трябва да ни представи момичето, победител в настоящия формат. Това означава, че победителката не трябва да се е снимала в еротични фотосесии, не трябва да има пластични корекции по себе си, да не е по-възрастна от 25 години и да е поне 1,75 висока.

Както сами виждате, всичко това изключва почти всички момичета, които се намират в момента в къщата. И които очевидно са избрани с единствената цел да се печели пари на техен гръб. Така на практика единствените, които могат да бъдат допуснати до Мис Свят, са 2-3 – Вили, Нанси, Ингрид, Адриана, припомнят от ХотАрена. Форумци коментират, че най-вероятно една от тях ще се окичи с титлата „Мис България 2013“


Мис България 2013 част2/ 16.07.2013 by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Мис България 2013 наистина е нагласено!”

  1. It'sMeEe

    авг. 07. 2013

    Надявам се Нанси да спечели.Мисля,че го заслужава.

    Reply to this comment

Добавете коментар