Миролюба Бенатова е „омъжена“ за работата си

Гласувайте за статията

Миролюба Бенатова е една от най-известните журналистки в България. Тя жертва любовта, заради работата. Отдадена на 100% на кариерата си, тя не намира време, за да се обвърже сериозно.

Обявена за “Репортер на десетилетието”, тя се справя блестящо с телевизионните си изяви, както и с криминалните случаи, по които работи. Мира е една от най-изявените криминални репортерки в нашенския ефир.

Тя има смелостта да рискува и да разплита заплетените криминални случаи, без да спестява истината на зрителите. Личният й живот е оскъден, за сметка на професионалните ангажименти. Затова и няма много информация в медиите за личните й връзки, които тя ревностно пази за себе си.

Самата ря признава, че често жертва връзките си, но така се чувства щастлива. Можем смело да кажем, че Мира е омъжена за работата си. Тя отдава цялата си енергия и време на това, което прави. И наистина се справя отлично. Репортерката е известна на цяла България, а името й е често споменавано в медиите, но само в професионален план.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар