Миро на Златка удари 150 кила, гони 200

Гласувайте за статията

Миро на Златка стигна 150 килограма, гони 200

Миро на Златка ударно качва килограми, но не му пука. Половинката на Златка Димитрова вече гони 150 килограма, но по всичко личи, че се кани да стигне двеста. Известният бизнесмен, който в началото на връзката си със Златка изглеждаше строен като топола, сега изглежда повече от леко закръглен и продължава да пълнее.

Щастлива от предстоящото майчинство на Златка много не й пука, че любимият й продължава да качва килограми и не си и помисля да го подложи на диета. Бизнесменът обаче изглежда се кани да стигне 200 килограма, коментират фенове из мрежата.

Миро на Златка чукна 150 кила

Миро на Златка чукна 150 кила

Миро на Златка съвсем се е ошишкал“, „Трябва да спре да му готви, вижте как се е охранил“, „Във ВИП Брадър Златка успя да охрани всички за няколко месеца, а какво остава за Миро, с който всеки ден са заедно, коментират из мрежата.

Бъдещия татко май гони 200

Бъдещия татко май гони 200

Бременната плеймейтка досега винаги е скачала на бой, при всяка критика към половинката й, но последните снимки красноречиво говорят. Дори и в четвъртия месец и напълняла от бременността си, Златка е три или четири пъти дори по-слаба от Миро.

„Не само, че не му отива да е толкова пълен, но не е добре и за здравето му“, разсъждават из социалните мрежи. На Миро на Златка обаче изглежда много не му пука и продължава да си похапва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Миро на Златка удари 150 кила, гони 200”

  1. lili

    май 22. 2014

    kakvi karikaturi

    Reply to this comment

Добавете коментар