Миро излъга за годежа със Златка, остави я без пръстен

Миро излъга за годежа със Златка, остави я без пръстен
5 (100%) 1 vote

Плеймейтката остана без годежен пръстен, всичко се оказа пиар

Пълна шашма се оказа годежът на Златка Димитрова с гаджето й Миро. От седмици бизнесменът обещава, че ще предложи брак на плеймейтката, докато накрая я остави без пръстен. Миналата седмица Миро заяви, че ще предложи на Златка тази седмица, на финала на „Биг Брадър“. А на лайфа снощи дори заяви, че е оставил годежния пръстен в колата.

На афтърпартито след шоуто обаче Златка цъфна без годежен пръстен. Победителката в риалити формата изненадващо се оказа с празни ръце. Мнозина подозират, че мнимото предложение за брак е било само прах в очите на публиката. И Миро просто е правел пиар на Златка, за да й помогне да спечели.

Миро остави Златка без пръстен в  "Биг Брадър"

Миро остави Златка без пръстен в „Биг Брадър“

От миналата седмица, когато Миро уж на шега подметна, че ще предложи съвсем скоро брак на Златка, феновете не спират да ги засипват с благопожелания. Много от тях решиха да изненадат моделката, не само като я подкрепят в благотворителната й кауза, но и като й помогнат да спечели формата. Всички очакваха, към първото място Злати да получи и годежен пръстен, но останаха с напразни очаквания.

Плеймейтката с празни ръце сн. Булфото

Плеймейтката с празни ръце сн. Булфото

ZKATKA 5Zlatka 3miro 2Самата Алекс Сърчаджиева директно попита Миро, къде е пръстенът за Златка, а той заяви, че го е скрил в колата. По-късно, на партито победителката също се появи без пръстен. А феновете се чудеха дали цялата история не е просто трик.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Миро излъга за годежа със Златка, остави я без пръстен”

  1. тити

    февр. 11. 2015

    ЗЛАТКА -ГРОЗОТИЯ-ПАТКА!!!

    Reply to this comment

Добавете коментар