Мира Добрева в топ 5 най-елегантните тв водещи

Мира Добрева в топ 5 най-елегантните тв водещи
5 (100%) 1 vote

Мира Добрева в топ 5 на най-елегантните водещи в ефира

Мира Добрева е сред най-изисканите и елегантни водещи на малкия екран и това си личи. Популярната тв водеща неслучайно се е превърнала в истинска модна икона през годините. Стилът й е следван от много дами, а моделите, които носи са сред най-обсъжданите от зрителките.

Мира Добрева най-стилна в тв ефира

Мира Добрева най-стилна в тв ефира сн. Булфото

И докато Мира Добрева заема челната позиция сред най-стилните в родния ефир, колежката й от Нова телевизия Гала почти не й отстъпва. Водещата се нареди на второ място в класацията, тъй като зрителите не са забравили и редицата модни изцепки, които е допускала през годините. Някои от които нямаха нищо общо с добрия стил и вкус.

Гала се нарежда втора

Гала се нарежда втора

В топ 3 се нарежда и Венета Райкова. Макар за 10-годишнината на „Горещо“ Венета да не беше подбрала най-подходящия тоалет, водещата все пак се старае да демонстрира добър вкус. Неслучайно телевизионната аудитория твърди, че стайлингът й, макар и не толкова скъпарски, е много по-изискан от този на колежката й Николета Лозанова.

Венета Райкова е трета, а Мария Игнатова четвърта

Венета Райкова е трета, а Мария Игнатова четвърта

mariq 5

Господарката на ефира Мария Игнатова заема почетното четвърто място според зрителите. Много от тях са на мнение, че актрисата има почти безупречен стил. Някои от тях обаче още не могат да й простят някои модни гафове в „Х Фактор“. Заради, което я класират и на четвърто място.

Мария Силвестър се нареди пета

Мария Силвестър се нареди пета

Пета се нарежда Мария Силвестър, която тази година води „България търси талант“. Екстравагантната, но също така и стилна визия на актрисата й спечели заслужени комплименти. Стилът й на първия официален полуфинал снощи стана повод за доста коментари из форумите. А зрителите със задоволството, че модните консултанти на предаването тази година са по-добри от миналогодишните стилисти на „Гласът на България“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар