Мира Добрева и Гала – най-елегантни

Гласувайте за статията

Според класацията “Най-елегантните българки” на Станция НОВА, телевизионните водещи Мира Добрева и Гала са най-елегантните българки в публичното пространство. Двете блондинки винаги се обличат стилно и изискано, макар не без помощта на лични стилисти и съветници. Интересно е, че в класацията присъстват родните фолк звезди Мария, Цветелина Янева, Алисия и Галена.

Присъстващите в студиото модни експерти единодушно обявиха, че симпатизират на Алисия и одобряват визията й. За разлика от Цветелина Янева, Мария не използва услугите на личен стилист, както не веднъж сме писали, и сама подбира тоалетите си, както в ежедневието и публичните изяви, така и за снимки и снимане на клипове. На предпоследно място е изявената ни спортистка Стефка Костадинова.

На седма позиция бяха наредени талантливите Мария Игнатова и Мая Илиева. В по-предни позиции във въпросната класация са Юлияна Дончева, Надежда Михайлова, Петя Славова и Диляна Попова. Втората позиция си поделиха Дияна Любенова, Елена Петрова и Нина Добрев.

Българките са едни от най-красивите жени, но не винаги и най-добре облечени. През последните години все повече светски дами прибягват до услугите на лични стилисти, което е нож с две остриета, защото нямат възможност да покажат индивидуализъм, а сляпо следват съветите на модните спецове. Скъпите маркови дрехи не винаги са гаранция за елегантност и стил. Модата е онова вътрешно усещане, което те кара да затаяваш дъх и не винаги има висока цена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар