Миналото на Албена Вулева: Бедна, пристрастена, ровила по кофите

Миналото на Албена Вулева: Бедна, пристрастена, ровила по кофите
1 (20%) 1 vote

Албена Вулева няма това бляскаво минало, с което могат да се похвалят някои от звездите във ВИП Брадър

Албена Вулева и Евгени Минчев се сдушиха във ВИП Брадър и сега разбираме защо… Всъщност тях ги събира едно общо минало, което никой не би си пожелал да има, научи Kliuki.net.

Албена Вулева

Албена Вулева днес си хапва суши и се глези, а преди е ровила кофите за фасове

Блондинката, която е известна със своя циничен език, го раздава сравнително смирена пред камерите. Поне засега. Е, от време на време се изпуска за мнението си за повечето в Къщата, но като цяло знае кога да замълчи и не влиза в излишни конфликти.

Всъщност Албена Вулева може и да накара зрителите да започнат да й симпатизират. Те това въобще не са го очаквали, сигурно са си мислели, че тя ще е най-омразната им съквартирантки. Ето ти изненада.

Преди години Албена Вулева е нямала пари, дори да си купи цигари, писа изданието HotArena.net. Но тя е била толкова зависима от тях, че се е налагало да рови из кофите навън, за да си намери неизпушени докрай фасове.

После ги дезинфекцирала по неясен начин, след това ги палила и се успокоявала, разказва Блясък. Албена Вулева не мислила за храната си, а за тютюна. Когато нямала с какво да си купи кутия цигари, тя излизала на улицата и притеснявала непознати с молбите си да я почерпят.

Макар да се излагала, за нея нямало никакво значение, защото била обсебена от мисълта да пуши. Доста хора се смилявали над нея и й подхвърляли милостиня. Албена Вулева не можела да се похвали и с много приятели, затова муфтенето не било вариант.

Тя можела да разчита единствено на доброто сърце на тези, които ще срещне случайно или да се натъкне на повече фасове в контейнерите.

Това е такава мизерия, че Албена Вулева още си спомня с неприязън за нея и се надява никога да не се повтаря.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар