„Милост“ сменя Къванч Татлату с гаджето на Иффет

„Милост“ сменя Къванч Татлату с гаджето на Иффет
5 (100%) 1 vote

Гаджето на Иффет влиза в новия сериал на Би Ти Ви Милост

Нов сериал сменя хитовия Север юг, а в него играе не друг, а бившето гадже на Иффет. В лентата Милост, знаменития актьор Ибрахим Челиккол влиза в кожата на богат бизнесмен, който изправя една срещу друга две сестри и подлага на изпитание приятелството между две жени, борейки се с любов, измами и предателства. Новата хитова поредица „Милост“ се очаква да стане една от най-популярните продукции на Би Ти Ви. А участие в проекта взимат не една и две известни звезди.

Голямата звезда в сериала Ибрахим Челиккол, е добре познат с ролята на шофьора Джемил от Иффет. Гаджето на Дениз Чакър е известен най-вече покрай разтърсващите драми, които двамата разиграват на снимачната площадка. Любовната им история буквално ги изпепели някъде между Истанбул и Париж. Днес актьорът си връща старата слава на суперзвезда в „Милост“.

Север юг слиза от екран, сменят го с "Милост"

Север юг слиза от екран, сменят го с Милост

Другата голяма звезда в сериала е Йозгю Намал, която играе главната роля на Нарин в сериала. Историята на сюжета разказва за преуспяла адвокатка с тежък житейски път.

Бившата голяма любов на Иффет забърква нов любовен триъгълник

Бившата голяма любов на Иффет забърква нов любовен триъгълник

Нарин е девойка от бедно семейство, с огромни усилия успяла да избяга от миналото си и да започне нов живот в Истанбул. Там се запознава с Дениз–богата наследница, която й става най-добрата приятелка. Малко по-малко Нарин се издига до адвокат в престижна фирма, когато добре подреденият й свят неочаквано рухва. Лица от миналото се появяват и заплашват да сринат бъдещето й.

Ревнивата по-малка сестра на Дениз Ърмак се връща неочаквано, а с нея е и приятелят й Фърат, който изненадващо Нарин разпознава като голямата си любов. Той обаче няма спомен за нея, но малко по малко започва да се влюбва. Сенките и тайните от миналото обаче са на път да провалят любовта им, както и да хвърлят тъмна сянка върху бъдещето.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар